İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2022 Hangi Renk Moda?

2022 yılı modası denilince hemen 2022 hangi renk moda? Sorusu akıllara gelir. Moda olan parçalardan bağımsız olarak sezon renkleri, her zaman büyük önem taşır. Kahverengi ve soft sarı, 2022’nin kışı için en şık moda renkleridir. Şimdilik nötr tonlar ile kombinler yaparak; taba, bej, taş renklerini giymeyi tercih ediyoruz. Ve çok daha fazla kahverengi. Bununla birlikte, kahverengi, soluk sarı ve Orkide Çiçeği bu kış giyilecek tek renk değildir. Herkesin şık ve modaya uygun bu sezon giydiği daha fazla renk var.

Tüm Sonbahar Kış 2022 renk trendlerini gözden geçirin ve ikisini de görün. Zaten trendi yakalamak isteyenler, 2022 modasını yakından izliyorlar. Bu nedenle ilgili yazımız da size küçük bir rehber olabilir. Önde gelen tasarımcılar tarafından tanınan genel yön, sakin, aydınlık ve doğal bir atmosferdir. Bu atmosfer; kahverengi, toprak tonları ve mavi, sarı ile yakalanabilir. 2022 için en çok tercih edilen tonları ve modaya uygun renkleri belirlemek için sonbaharın sakinliği, kışın aydınlığı, yazın neşesinden ilham alır. 

2022 Kış Renkleri Nelerdir?

Çeşitli kombinlerde kullanılan çok yönlü renkler hakimdir. Bu anlamda 2022 hangi renk moda? Sorusuna tek bir cevap veremeyiz. Ancak iki mevsimin öne çıktığını görebiliriz. Bunlara dayanarak; kışın kahve ve sarı, yazın pembe ve tonları diyebiliriz. Sezon modası ayrıca, bej ve gri tonların daha rahat bir tonla başarılı bir nötr sentezidir. Bu kombinler; zarafet, huzur ve sıcaklık duygusu getirir. Doğal bej, kestanenin yanı sıra soft mavi veya yeşil tonlarla iyi kombinasyonlar oluşturur.

Mavi renkler 2022 kışında trendlerde en başta ve kalbinizi anında ısıtacak birkaç zengin renk daha sezonun kışını daha renkli hale getiriyor. Tüm renkler oldukça yeni. En sevdiğiniz renkleri yıl boyunca giyerken trendi de yakalamış olacaksınız. Eğer en sevdiğiniz renk leylaksa bu konuda daha da şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. Evet, lila, leylak hala 2022 kışının en önemli renklerinden.
 

2022 Renkleri ile Kombin Önerileri Nelerdir?

Dolabınıza adım atmak bir şeker dükkanına gitmek gibi geliyorsa 2022 sizin yılınız. Daha önce de belirtildiği gibi, 2022; sıcak leylak, mavi, yeşil, kahve ve pembenin moda olduğu rengarenk bir yıl. Bu renkler ile kombin önerileri ise şu şekildedir:

  • Pembe blazer ceket içerisine beyaz ince triko boğazlı kazak, siyah bootie ve taş rengi cigarette pantolon kusursuz bir görünüm sağlayacaktır.
  • Açık sarı gömlek, beyaz keten pantolon, kalın taban spor ayakkabılar da sezonun moda renklerinden oluşan bir kombin.
  • Skinny jean pantolon üstüne mavi basic t-shirt, nude sandalet ve aynı renk çapraz çanta, şıklığın en rahat yolu.
  • Yeşil mont içerisine pembe balıkçı body, kahverengi çizmeler ve mint yeşili kumaş pantolon da mükemmel kombinlerden sadece biri.

Yorumlar kapatıldı.