İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2022 Yılında Neler Moda?

Moda dünyası için sessiz bir yıl olmasına rağmen, 2022 sezonu ciddi cesur ve şık tasarımlar ortaya çıkardı. Moda ve estetik, günümüz toplumunda en çok aranan iki şeydir. Görünüşlerini gerçekten önemseyen insanlar var, bu yüzden kıyafetlerindeki her küçük ayrıntı kendi tarzlarında büyük rol oynuyor. Böyle birine baktığınızda, onları gerçekten bu kadar öne çıkaran şeyin ne olduğundan emin olamayabilirsiniz. Ancak onlarla ellerine geçen her şeyi giyen biri arasındaki farkı kesinlikle görebilirsiniz.

Bugün genel olarak stilden bahsettiğimizde, 2022 yılında neler moda? Diye sormamız yerinde olur. ve genç yetişkinler için neyin trend olduğuna odaklanıyoruz. Görünüşünüzü geliştirmek ya da sadece moda ile daha fazla bağlantıda kalmak istiyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Büyük görünümlü blazerler, cesur mavi çantalar ve şık yüz maskeleri son birkaç sezonda moda haftalarına hükmetti. 2022 yılı, en etkili parçalardan bazıları bu sezonun görünüşünde büyük rol oynadı. Her birini seviyoruz ve nedenini sokak modasında görebilirsiniz. Paris’ten Milano’ya, Moda Haftalarında görülen en iyi moda trendleriyle 2022 yılında neler moda? Sorusuna cevap buluyoruz.

2022 Yılı Modasında Desenler ve Çizmeler Nasıl Olacak?

2022 yılına damga vuran trendlerden en öne çıkanı da çiçek desenleri ve karmaşık desenlerdir. Çiçek motifleri veya karmaşık desenleri olan ipeksi bir tasarım arasından seçim yapabilirsiniz. Bunun dışında kalın desenler ve blok harflerle şıklığı basit tutabilirsiniz. Bu sezon podyumları ve sokakları sarı çantalar ele geçirdi. 2022 ve sonraki sezonlar için bunun çok popüler olduğunu söyleyebiliriz. Tamamen beyaz bir askıya sahip kehribar yapılı bir el çantası veya bir gece için şık bir beyaz clutch tercih edebilirsiniz. 

2022 modası nasıl olacak? Beyaz çizmelerin yeri de oldukça etkili ve geniştir. Gogo dansçılarından ilham alan bu klasik ayakkabıyla 60’lara geri dönün. Beyaz ve diz hizasında yüksek platform çizmeler sezonun en çarpıcı detayı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sweatshirtler 2021 Yılı Modasında Var Mı?

Hoodies ve Sweatshirtler, Sokak kıyafetlerinin ve “asi” giyim stillerinin değişmez parçalarıdır. ve bunları kombinlerinizde birleştirerek elde edebileceğiniz şık görünüm oldukça kolaydır. Bu iki giysiyi hemen hemen her şeyle birleştirebilirsiniz, çünkü tüm şekil, boyut ve renklerde bulunabilirler. Şu anda, kapüşonunuzun rengini ayakkabılarınızın rengiyle eşleştirirken, tamamen farklı renkli pantolonlar giymek, 2022 yılı modasında oldukça popüler görünüyor.

Yüzük, kolye, şapka ve hatta bandanalar gibi birkaç aksesuar kullanırsanız daha çarpıcı bir etki oluşturabilirsiniz. Moda hakkında konuştuğumuzda, gerçekten “çok ileri gitmek” denen bir şey yoktur. Bu yüzden özellikle 2022 modası için “ten desenleri” yani dövmeler de oldukça sık karşılaşılan trendlerdendir. Geçici dövmeler ile giyiminize uygun desenleri kombininizi tamamlamak için kullanabilirsiniz. En iyi görünümün ucunun açık olduğu ve her zaman tarzın dışına çıkmanın iyi olduğunu unutmayın. 2022 modasında kombin özgürlüğü ön planda.

Yorumlar kapatıldı.