İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2022 Trendleri Nelerdir?

Tüm dünyayı etki altına alan korona virüs, her ne kadar modayı da etkilemiş olsa da 2022 trendleri yine de öne çıkıyor. Farklı tasarımlar ve farklı trendler, kreasyonlarda yerlerini aldı. 2022 trendleri nelerdir? Sorusuna öncelikle geçmişe, eskiye dönüş cevabını verebiliriz. Sürdürülebilirlik bilinci arttığından mı bilinmez, eskiye dönüş, önümüzdeki sezonlarda da değerlenecektir. Bunun tasarımlar üzerindeki etkisi ise 80’ler stillerinden, İskoç ekosesine kadar uzanmaktadır. Ama tabii ki 2022 trendleri bunlarla sınırlı değil. 

Sıra dışı parçalar ile oluşturulan sokak stilleri ve nude tonlarındaki renk trendleri 2022 imzasını taşıyor. 2022 trendleri nelerdir? Sorusuna bu anlamda  parlak renkli takımları da üst sıralarda katabiliriz. Cesur kırmızılar, maviler bu trendde takımlar ile buluşuyor. Şık bir stiletto ve küçük bir el çantası ile trendi yakalarken, tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

2022 Trendleri ile Kombin Önerileri Nelerdir?

Parlak ve cesur parçalar size göre değilse, zamanı hiç geçmeyen şık ve göz alıcı kombinlere göz atabilirsiniz. Son birkaç sezonda karşımıza çıkan ve en uzun süren trendlerden biri de nötr kombinlerdir. Bu tek renkli ayrıca nötr kıyafetleri kombinlemek de çok kolaydır. Ve de herkes için kusursuz görünür. Özellikle deri ceketler ile mükemmel bütünlük sağlar. Nötr kombininize taba rengi bir stiletto ya da aynı renk deri çanta seçimi de ideal tercihler olacaktır.

Balıkçı yaka kum rengi takımdan, bir uzun çizme ve deri eteğe kadar istediğiniz parçalar ile tamamlayabilirsiniz. Bu nötr trendinde, farklı tonları da denemekten korkmayın; bej, kum gibi renkleri deneyebilirsiniz. Yapabileceğiniz kombin seçenekleri sonsuzdur. Ayrıca, herkesin gardırobu için iyi seçeneklerdir. Bu anlamda yeni stilleri karıştırarak kullanmak da 2022 trendleri arasında yer alır. Nötr ve parlak renkleri bir arada kullanabilirsiniz. Ya da ışıltılı bir makyaja eşlik eden mom jean pantolonunuzu, neon bir renk ile tamamlayabilirsiniz.

2022’de Öne Çıkan Diğer Trendler Nelerdir?

Trendlerin oldukça göz alıcı ve alışılmışla sıra dışılığı harmanlayan 2022 trendlerinde dikkat çeken bir detay var. Trendler o kadar farklı ve çeşitli ki kendinize uygun parçalar bularak trendi yakalamanız mümkün. 

Her vücut tipi ve boy, saç rengi ve diğer özelliklere göre 2022 trendi parçalar var. Bunun dışında örneğin; parlak renkler ya da pop art trendlerinden yararlanarak sokak stilinizi şıklaştırırken, nötr trendi ile ofis şıklığı oluşturabilirsiniz. İlgili yazımızda sözünü ettiğimiz parça ve kombinler dışında da söz konusu sezonda öne çıkan birçok trend vardır. 2022’de öne çıkan trendler arasında:

  • Krem rengi çizmeler
  • Mavi ve kahverenginin bir arada kullanıldığı kombinler
  • Kahve tonları uzun kabanlar
  • Kaplan baskıları
  • Pop art el çantaları
  • Halka küpeler
  • Sarı montlar
  • Toprak tonlarında trençkotlar
  • Neon parçalar
  • Cesur makyaj stilleri olarak sıralayabiliriz.

Yorumlar kapatıldı.