İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2022 Kış Modası Trendleri Neler?

2022 kış modası trendleri neler sorusu, modayı takip eden hemen herkes tarafından merak ediliyor. Kış modası, kışa hazırlık sezonlarında ön plana çıksa da önümüzdeki aylara hazırlık anlamında da takip edilmektedir. Bu nedenle 2022 yılı için kış modası trendlerini sizler için derledik.

Nostalji ve geçmişe dönüş akımı, bu sene de devam etmektedir. Özellikle 70’lerin ruhunu yansıtma açısından pantolon ve ceket takımlar, genel olarak trendleri belirlemektedir. Ayrıca özgürlükçü seçenekleri ve tavırlarıyla mokasenler ya da loaferlar da giyim için ideal alternatifleri oluşturur. Stiletto ile tamamlama seçeneği, her zaman için geçerli ve zamansız modanın bir parçasıdır.

2020 ve 2021 yılları moda adına rahatlığın daima işe yaradığı sonucunu verdi. Bu nedenle yünlü trikolar, kazaklar, etekler, elbise ve diğer seçenekler de kullanım olarak trendlerde belirleyici olmaktadır.

Kış aylarının en önemli ve iddialı renginin kırmızı olduğunu biliyoruz. Kullanmış olduğunuz parça her ne olursa olsun bu rengi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Özellikle kırmızı mini elbiseler, işinizi daima görecektir.

Kış Modası Trendleri Nasıl Takip Edilir?

Kış modası, kışın giyilen parçaların çeşitli tasarımlarla akım oluşturmasını ifade ediyor. Kişiler, her senenin moda akımlarını mevsimsel olarak takip edebilir. Mini elbiseler, 2022 yılında belki de 60’lardan bu yana en çekici şekilde geri dönüyor. Mini elbiseleri çoraplarla tamamlayabilir ve kış aylarının vazgeçilmez rengi kırmızı – bordo ile tamamlayabilirsiniz. Trend bir çizme arayışında iseniz, renk tercihiniz krem ya da beyaz renginden olabilir. Hatta bunu daha iyi bir şekilde beyaz bir elbiseyi krem rengi çizmeler ile tamamlayabilirsiniz. Böylelikle aynı trend unsurlarını tek kombinde toplayabilirsiniz.

2022 kış modası trendleri neler sorusuna bu yönde cevap verebilsek de bunlardan bağımsız olarak kendi modanızı kendiniz de oluşturabilirsiniz. Özgün olmak, her zaman için sizi farklı kılacaktır. Buna göre kendi kombinlerinizi oluşturmak adına farklı parçaları deneyebilirsiniz. Moda trendlerini bloglar, moda dergileri ve medyadan takip edebilirsiniz.

2022’de Kış Modası Detayları Nelerdir?

Moda, daimi olarak tekerrür eder. Yani tekrarlayan bir yapısı vardır. Studio 54 ruhu ve bu dönemin ruhunu yansıtan disko ışıltısı, bu sene moda haline gelecektir. Bunu en iyi şekilde tamamlayarak dışarı çıkabilir, özel günlerinizde şık görünüme sahip olabilirsiniz. Ayrıca disko giyim tarzını geçmişe yönelik olarak da inceleyebilirsiniz. Bu akıda ön plana çıkan kişileri takibe almanız, sizin için faydalı olacaktır.

Transparan detaylara sahip olan siyah parçalar, sezonun ağır toplarından olarak ifade edilebilir. Siyah tüller, dantel yapısına sahip çok daha farklı parçalar, çekici görünmek adına kullanılabilir. Unutmayın, transparan kıyafetler, her moda trendleri için kurtarıcı niteliktedir. Bu parçaları kullanarak kendi tarzınıza önemli detaylar kazandırabilirsiniz.

George Hogg’ların lise yıllarında kullanıldığını hatırlıyorsunuzdur. Bu parçalar, moda sahnesine geri döndü! Bu sene, rahatlıkla bu parçaları kullanabilir ve kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.